Fastighetsbolag som har fastigheter i Näsviken

Annons:
I Näsviken finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Näsviken. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Näsviken. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Näsviken så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Näsviken så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Näsviken så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Näsviken. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Näsviken har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Näsviken

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Näsviken har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Näsviken. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Näsviken du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Näsviken kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Näsviken om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Näsviken. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Näsviken som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.


Sotrea AB
BruksallénLeif Eldh Firma
HögsvedHålsjö Planområdes Samfällighetsförening
MorängsstigenNorrbo Samfällighetsförening
HålsjöVeda Samfällighetsförening
VedavKäppudden AB
LångbyNorrbo IF
HålsjöNorrdellsvägarnas-2 Samfällighetsförening
Storängsv. 40


Kalvhaga-Söderängs Samfällighetsförening
Kalvhaga 108
820 64 NÄSVIKEN


Långby Samfällighetsförening
Långby 1190
820 64 NÄSVIKEN


Norrhoga Samfällighetsförening
Norrhoga 109
820 64 NÄSVIKEN


Storängsvägens Samfällighetsförening
Storängsv. 40
820 64 NÄSVIKEN


Övernäs Samfällighetsförening
Näsv. 9
820 64 NÄSVIKEN

Annons:

Fastighetsägare i Näsviken

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Näsviken. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Näsviken från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Näsviken som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Näsviken.

Fastighetsmäklare i Näsviken

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Näsviken så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Näsviken från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Näsviken riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Näsviken

Näsviken är ett brukssamhälle och tätort i Hudiksvalls kommun, Hälsingland.

Yta: 182,53 hektar
Invånare: 924, år 2010

Här finns mer information om staden Näsviken.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.