Fastighetsbolag som har fastigheter i Ljusdal

Annons:
I Ljusdal finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ljusdal. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ljusdal. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ljusdal så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ljusdal så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ljusdal så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ljusdal. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ljusdal har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ljusdal

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ljusdal har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ljusdal. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ljusdal du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ljusdal kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ljusdal om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ljusdal. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ljusdal som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.


Norrvidden Fastigheter AB
Norrkämstaleden 1Engbergs Fastigheter I Härjedalen AB
Rattg. 1


Areal Fastighetsförmedling
Bjuråkersv. 20 A
827 31 Ljusdal


Fastighetsbyrån Ljusdal / Järvsö
Bokhandlargränd 3
827 32 LJUSDAL


Kjärnets Fastigheter AB
Nordg. 25
827 31 Ljusdal


Norrsvedja Fastigheter AB
Sjulhamreg. 1
827 35 Ljusdal


Seglet, Fastighets AB
Svartsjöv. 20
827 93 Ljusdal

Annons:

Fastighetsägare i Ljusdal

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ljusdal. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ljusdal från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ljusdal som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ljusdal.

Fastighetsmäklare i Ljusdal

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ljusdal så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ljusdal från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ljusdal riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ljusdal

Ljusdal är en tätort i Hälsingland samt centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Ljusdal ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, samt riksväg 84.

Yta: 529,02 hektar
Invånare: 6230, år 2010

Här finns mer information om staden Ljusdal.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.