Fastighetsbolag som har fastigheter i Järvsö

Annons:
I Järvsö finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Järvsö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Järvsö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Järvsö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Järvsö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Järvsö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Järvsö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Järvsö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Järvsö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Järvsö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Järvsö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Järvsö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Järvsö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Järvsö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Järvsö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Järvsö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.


Norra Skålbo Samfällighetsförening
SkridsvikFack Fastigheter AB, Olle
KåsjöFramator Byggkonsult & Förvaltning AB
Bergv. 23Gränsagatans Samfällighetsförening
Pl 2490Parkajoki Samfällighetsförening
Nordsjö 22Järvsö-Undersviks Samfällighetsförening
SörbyvEde Samfällighetsförening
SHälsingestintans Fastighets AB
Stenegård 1Gävleborgs Isolering Och Plåt
Skästra Skolbacke 1 B


Berglin-Bygg AB
Turistv. 54
820 40 JÄRVSÖ


Centrumfastigheter Bollnäs AB
Hästberg
820 40 JÄRVSÖ


EMA Design & Utveckling AB
Bergv. 24
820 40 JÄRVSÖ


Je Fastigheter
Industriv. 23
820 40 JÄRVSÖ


Järnhuset Järvsö AB
Turistv. 70
820 40 JÄRVSÖ


Järvsö Bygg Och Fastigheter AB
Åsen 26
820 40 JÄRVSÖ


Mäklarringen Hälsingland - Härjedalen
Turistv. 54
820 40 JÄRVSÖ


Norrklack Fastigheter AB
Hiklacksv. 4
820 40 JÄRVSÖ


Nybo Samfällighetsförening

820 40 JÄRVSÖ


Spännarvägens Samfällighetsförening
Nordsjö 5477
820 40 JÄRVSÖ


Svensk Fastighetsförmedling
Turistv. 48
820 40 JÄRVSÖ


Torbjörn Markusson Fastigheter I Ljusdal AB
Bergv. 24
820 40 JÄRVSÖ

Annons:

Fastighetsägare i Järvsö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Järvsö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Järvsö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Järvsö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Järvsö.

Fastighetsmäklare i Järvsö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Järvsö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Järvsö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Järvsö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Järvsö

Järvsö är en tätort i Ljusdals kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Järvsö socken. Järvsö ligger på sluttningarna runt Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner fram. Orten försörjer sig till stor del på turismen, bland annat skidanläggningen Järvsöbacken samt Järvzoo.

Yta: 213,11 hektar
Invånare: 1407, år 2010

Här finns mer information om staden Järvsö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.