Fastighetsbolag som har fastigheter i Gnarp

Annons:
I Gnarp finns det 20 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gnarp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gnarp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gnarp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gnarp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gnarp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gnarp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gnarp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gnarp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gnarp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gnarp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gnarp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gnarp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gnarp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gnarp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gnarp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.


Ragvaldsnäs Samfällighetsförening
RagvaldsnäsKalle Sjödins Skog & Flis
KyrkvOrrsjövägens Samfällighetsförening
OrrsjönUlla Lindqvist Blommor
StationsvWest Assistans, Ekonomisk Förening
BynGnarps Skifteslags Samfällighetsförening
Gränsjö 218Gnarps Baptistförsamling
StationsvGnarps Vägförening
Vallenrenen 10Föreningen Gnarpsviljan
BergevTjärnviks Fastighets AB
Gryttje 745Mm Eriksson HB
ö


Dösjöns Samfällighetsförening
Gällsta 320
820 77 Gnarp


Fagerhov Förvaltning AB
Stationsv. 7
820 70 GNARP


Gårdsjöns Vägsamfällighet
Ängebyv. 10
820 77 Gnarp


Lgl Fastigheter I Gnarp AB
Röstbacken
820 77 Gnarp


Lindgrens Fastigheter & Maskin AB
Kyrkv. 37 D
820 77 Gnarp


Mme Holding AB
Ö. Stationsv. 44
820 77 Gnarp


Nordanstigs Fordonsservice AB
Ö. Stationsv. 38
820 77 Gnarp


Sundbron-Årskogens Samfällighetsförening
Sundbron
820 77 Gnarp


Ulvbergets Samfällighetsförening
Klockarv. 17
820 77 Gnarp

Annons:

Fastighetsägare i Gnarp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gnarp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gnarp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gnarp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gnarp.

Fastighetsmäklare i Gnarp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gnarp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gnarp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gnarp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gnarp

Gnarp är en tätort i Nordanstigs kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Gnarps socken. Den ligger vid E4 mellan Sundsvall och Hudiksvall och Gnarpsån rinner förbi orten.

Yta: 201,64 hektar
Invånare: 1026, år 2010

Här finns mer information om staden Gnarp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.