Fastighetsbolag som har fastigheter i Gävle

Annons:
I Gävle finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gävle. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gävle. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gävle så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gävle så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gävle så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gävle. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gävle har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gävle

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gävle har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gävle. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gävle du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gävle kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gävle om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gävle. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gävle som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.

Concordia Fastigheten
Ö. Islandsg. 27
802 80 GÄVLE


Fastighetsbyrån Gävle
Nyg. 27
803 20 Gävle


Gavlegårdarna, AB
Utanvindsv. 1
802 57 GÄVLE


Gefle Trädgårdstjänst
Kastsjöstrand 2 B
804 23 Gävle


HSB Södra Norrland
Ö. Hantverkarg. 64
803 10 GÄVLE


ILA Städ & Fastighetsservice AB
Första Tvärg. 8
802 84 GÄVLE


Inspecta
Beckasinv. 16
803 09 GÄVLE


Pirab Markservice
Herrgårdsallén 14
804 23 Gävle


Riksbyggen
Strömsbrov. 31
803 09 GÄVLE


Svensk Fastighetsförmedling
Nyg. 29
803 11 Gävle

Annons:

Fastighetsägare i Gävle

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gävle. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gävle från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gävle som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gävle.

Fastighetsmäklare i Gävle

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gävle så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gävle från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gävle riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gävle

Gävle är en tätort i Gästrikland samt centralort i Gävle kommun och residensstad för Gävleborgs län. Gävle är Sveriges 13:e största samt Gästriklands och Gävleborgs läns största ort med 71 033 invånare (2010).

Yta: 42,45 km2
Invånare: 98970, år 2015

Här finns mer information om staden Gävle.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.