Fastighetsbolag som har fastigheter i Färila

Annons:
I Färila finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Färila. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Färila. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Färila så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Färila så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Färila så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Färila. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Färila har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Färila

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Färila har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Färila. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Färila du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Färila kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Färila om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Färila. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Färila som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.


Sörkullens Vägsamfällighet
VallaVillervalla Samfällighetsförening
Villervallav. 3Sambruksföreningen Harven
RENS KILBOFläskkrogsvägens Vägsamfällighet
öStortjärnsbergets Samfällighetsförening
FönevFärila Stålbyggnader AB
ElementvValla Vägsamfällighet
VallaÅkersta 17:4
StocksbovPellvägens Vägsamfällighet
Pellv. 26Vallåns Vägsamfällighet
SkomakarvFöne-Holmens Vägsamfällighet
Stamv. 13Föne Jordägares Samfälligheter
Fönev


AB Färila Servicecenter
Dahlbergsv. 24
820 41 Färila


Borghemsvägens Samfällighetsförening
Grenjev. 12
820 41 Färila


Mikael Haglund Transport, AB
Härjedalsv. 106
820 41 Färila


Nylandsvägens Samfällighetsförening
Stocksbo Nylandsv. 17
820 41 Färila


Pellbackens Fastighetsservice
Pellv. 8
820 41 Färila


Rosenborgs Vägsamfällighet
Åbov. 80
820 41 Färila


Snuggvägens Vägsamfällighet
Skrytv. 31
820 41 Färila


Thomas Rör i Ljusdal AB
Ygsbov. 76
820 41 Färila


Ygsbovägarnas Samfällighetsförening
Kärrv. 2
820 41 Färila

Annons:

Fastighetsägare i Färila

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Färila. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Färila från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Färila som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Färila.

Fastighetsmäklare i Färila

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Färila så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Färila från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Färila riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Färila

Färila är en tätort i Ljusdals kommun i Hälsingland och kyrkbyn i Färila socken. Färila består av öppna dalgångsmarker utmed Ljusnan och är en bostads- och industriort.

Yta: 247,30 hektar
Invånare: 1293, år 2010

Här finns mer information om staden Färila.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.