Fastighetsbolag som har fastigheter i Edsbyn

Annons:
I Edsbyn finns det 20 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Edsbyn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Edsbyn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Edsbyn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Edsbyn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Edsbyn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Edsbyn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Edsbyn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Edsbyn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Edsbyn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Edsbyn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Edsbyn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Edsbyn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Edsbyn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Edsbyn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Edsbyn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.


Edsbyn Industrifastigheter AB
Karlsv. 2Bro Kiosk & Livs i Edsbyn
LånggHakf 2 AB
Hantverkarg. 19Edsbyn Arena AB
Ovanåkersv. 31VVS Butiken i Edsbyn AB
Verkstadsv


B. Larshans Fastigheter AB
Bruggev. 8
828 32 Edsbyn


Berbres, Hans
Vängsbo 412
828 94 Edsbyn


Edsbyns Kyl & Maskin
Voxnav. 10
828 34 Edsbyn


Einarssons Entreprenad AB
Rotebergsv. 165
828 34 Edsbyn


Erikssons Rör i Edsbyn AB
Kyan 274
828 91 EDSBYN


LRF Konsult
Långg. 23
828 31 EDSBYN


Lillbovägarnas Samfällighetsförening
Älmeskullen 122
828 92 Edsbyn


Pondactum AB
Åkerg. 11
828 31 EDSBYN


Portgången Fastighets AB
Portgången 5
828 30 Edsbyn


Robbington Förvaltnings AB
G. Faluv. 1 A
828 32 Edsbyn


Shiny Line
Garvarv. 10
828 32 Edsbyn


Snök-Invest AB
Rotebergsv. 116
828 34 Edsbyn


Stig-O. Bergqvist Försäljningsaktiebolag
Österg. 3
828 32 Edsbyn


Woxnadalens Bygg, AB
Österg. 40
828 32 Edsbyn


Östlingsområdets SamfällighetsföreningAnnons:

Fastighetsägare i Edsbyn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Edsbyn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Edsbyn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Edsbyn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Edsbyn.

Fastighetsmäklare i Edsbyn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Edsbyn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Edsbyn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Edsbyn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Edsbyn

Edsbyn är en tätort i södra Hälsingland samt centralort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Edsbyn är en av Sveriges största byar. Den gränsar till Rättviks kommun.

Yta: 453,26 hektar
Invånare: 3985, år 2010

Här finns mer information om staden Edsbyn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.