Fastighetsbolag som har fastigheter i Bollnäs

Annons:
I Bollnäs finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bollnäs. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bollnäs. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bollnäs så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bollnäs så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bollnäs så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bollnäs. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bollnäs har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bollnäs

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bollnäs har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bollnäs. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bollnäs du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bollnäs kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bollnäs om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bollnäs. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bollnäs som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.


Spira Fastigheter I Bollnäs, AB
änga


Bollegården-Sporthotell
Bollev. 185
821 94 BOLLNÄS


Bollnäs Bostäder, AB
Virvelv. 27
821 50 BOLLNÄS


Fastighetsbyrån Bollnäs
Långg. 9 C
821 43 BOLLNÄS


Gimmel Fastigheter AB
Trädgårdsg. 6 B
821 42 Bollnäs


HSB Södra Norrland
Polacksg. 17
821 33 Bollnäs


Hammarström Fastigheter AB
Skolallén 1 A
821 41 BOLLNÄS


Holmsbo Finans Och Fastigheter
Växbo 2858
821 95 Bollnäs


K. Ungh AB
Skjutbanevägen 8
821 30 BOLLNÄS


Pär&Lars Fastigheter AB
Tegelbruksv. 26
821 43 BOLLNÄS


Skidvägen Fastigheter AB
Änga Vinkällan 4074
821 95 Bollnäs


Skoglund Tvätt & Verkstad AB
Myrbäcksg. 8
821 30 BOLLNÄS


Svensk Fastighetsförmedling
Långg. 29
821 43 BOLLNÄS


Sweco
Industrig. 14 J
821 41 BOLLNÄS

Annons:

Fastighetsägare i Bollnäs

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bollnäs. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bollnäs från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bollnäs som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bollnäs.

Fastighetsmäklare i Bollnäs

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bollnäs så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bollnäs från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bollnäs riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bollnäs

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånare: 12842, år 2010

Här finns mer information om staden Bollnäs.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.