Fastighetsbolag som har fastigheter i Bergby

Annons:
I Bergby finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bergby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bergby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bergby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bergby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bergby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bergby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bergby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bergby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bergby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bergby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bergby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bergby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bergby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bergby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bergby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.


Hamrånge-Bergs Allmänning
VijvJme Fastighets AB
Verkstadsv. 6Jb Core AB
Vijv


Bergby Vägförening
Virkesv. 6
817 40 BERGBY


Björnklovägens Vägsamfällighet
Oskar Björnklos väg
817 40 BERGBY


Hagsta Vägsamfällighetsförening
G. Ockelbov. 13
817 92 Bergby


J Stolt Byggtjänst
Virkesv. 6
817 40 BERGBY


Knutpunkten Landsbygdscenter
Vijv. 34
817 40 BERGBY

Annons:

Fastighetsägare i Bergby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bergby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bergby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bergby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bergby.

Fastighetsmäklare i Bergby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bergby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bergby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bergby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bergby

Bergby är en tätort i Gävle kommun och kyrkbyn i Hamrånge socken.

Yta: 188,80 hektar
Invånare: 816, år 2010

Här finns mer information om staden Bergby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.