Fastighetsbolag som har fastigheter i Åshammar

Annons:
I Åshammar finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Åshammar. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Åshammar. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Åshammar så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Åshammar så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Åshammar så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Åshammar. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Åshammar har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Åshammar

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Åshammar har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Åshammar. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Åshammar du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Åshammar kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Åshammar om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Åshammar. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Åshammar som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.


Mpl Konsult AB
BroddvLumshedens Sör-Fäbodundantag
Lumsheden 40Bultgaraget AB
Bultvägen 10Lumshedens-Toftbyns Vägsamfällighet
LumshedenLumshedens Vägars Samfällighetsförening
Lumsheden 40Borrsjöåns Vägsamfällighet
Lumsheden 40Stocksbo Fritid AB
Svärdsjöv. 474Lumshedens Norrfäbodundantag
Lumsheden


Åshammars Vägförening
Hästskov. 3
812 51 åshammar

Annons:

Fastighetsägare i Åshammar

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Åshammar. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Åshammar från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Åshammar som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Åshammar.

Fastighetsmäklare i Åshammar

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Åshammar så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Åshammar från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Åshammar riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Åshammar

Åshammar är en tätort i Sandvikens kommun. Genom tätorten rinner Borrsjöån vilken mynnar i Storsjön, Gästrikland. Ortens skola, Alsjöskolan, är en F-6 skola med ca. 100 elever.

Yta: 170,50 hektar
Invånare: 727, år 2010

Här finns mer information om staden Åshammar.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.