Fastighetsbolag som har fastigheter i Årsunda

Annons:
I Årsunda finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Årsunda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Årsunda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Årsunda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Årsunda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Årsunda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Årsunda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Årsunda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Årsunda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Årsunda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Årsunda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Årsunda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Årsunda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Årsunda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Årsunda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Årsunda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.


Lund Hedkarlby Samfällighetsförening
Mn Årsunda AB
Årsundav. 958Samfällighetsföreningen Sörby 1
Longbergsv. 20Årsunda Folkdanslag
NedreSörbygård Fastighetsförvaltning AB
årsundavBhi Invest AB
FrämlingshemsvSörby, Vallen Och Prästbordets Samfällighetsför
HyttmarksvÅrsunda Vägförening
Sörbyv. 11Lund-Hedkarlby-Åkra Samfällighetsförening
Spällsvev. 7


E. Pants Bygg o. Fastigheter
Främlingshemsv. 177
810 22 årsunda


Gesundastrandens Va Samfällighesförening
Falknäsv. 17
810 22 årsunda


Hackgården Bygg och Fastigheter, AB
Sjöviksv. 17
810 22 årsunda


Samfällighetsföreningen Sörby 2
Isac Dahls v. 24
810 22 årsunda


Ursa Norra Samfällighetsförening
Ursav. 2
810 22 årsunda

Annons:

Fastighetsägare i Årsunda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Årsunda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Årsunda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Årsunda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Årsunda.

Fastighetsmäklare i Årsunda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Årsunda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Årsunda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Årsunda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Årsunda

Årsunda är en tätort i Sandvikens kommun, och kyrkbyn i Årsunda socken, som ligger i en jordbruksbygd söder om Storsjön. Årsunda ligger vid länsväg 272 och består av områdena Lund och Hedkarby.

Yta: 125,17 hektar
Invånare: 1008 , år 2010

Här finns mer information om staden Årsunda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.