Fastighetsbolag som har fastigheter i Alfta

Annons:
I Alfta finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Alfta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Alfta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Alfta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Alfta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Alfta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Alfta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Alfta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Gävleborg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Alfta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Alfta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Alfta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Alfta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Alfta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Alfta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Alfta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Alfta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Gävleborg.


Voxnadalens Blåbandsförening
VickerstigenAlpta AB
RunemovAlfta Elektriska, AB
N. Ösav. 11 FKlaars Bil o. Motor
NordanåS-Webb AB
NG Sarstedt Invest AB
GundboStorsveden Invest AB
StorsvedenBengtsberg, Thorsten
Bornv. 10 AAlfta Sockens Första Skifteslag
Uvasen 131Pellpers Fastigheter AB
Prästv. 25Ösa Fastigheter HB
Långg. 58


Alfta-Edsbyns Fastighets AB
Bornv. 2 B
822 30 ALFTA


Fastigheterna På Kullen I Alfta AB
Anneforsv. 31
822 30 ALFTA


Galvsbovägens Vägsamfällighet
Galvsbo 765
822 92 ALFTA


Grannäsvägarnas Samfällighetsförening
Uvasen 32
822 91 Alfta


Hali Transport AB
Runemov. 21
822 92 ALFTA


Håkanbergsvägens Vägsamfällighet
Gäddvik 175
822 92 ALFTA


Monbos Fastigheter AB
Långg. 58
822 30 ALFTA


Nedre Nätsjöbäckens Vägsamfällighet
Långg. 50
822 30 ALFTA


Olle Nilsson Fastigheter AB
Långg. 56
822 30 ALFTA


Ytterdals Samfällighetsförening
Långg. 50
822 30 ALFTA

Annons:

Fastighetsägare i Alfta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Alfta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Alfta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Alfta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Alfta.

Fastighetsmäklare i Alfta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Alfta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Alfta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Alfta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Alfta

Alfta är en tätort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Alfta socken.

Yta: 343,48 hektar
Invånare: 2155, år 2010

Här finns mer information om staden Alfta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.