Fastighetsbolag som har fastigheter i Smedjebacken

Annons:
I Smedjebacken finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Smedjebacken. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Smedjebacken. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Smedjebacken så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Smedjebacken så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Smedjebacken så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Smedjebacken. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Smedjebacken har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Dalarna.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Smedjebacken

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Smedjebacken har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Smedjebacken. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Smedjebacken du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Smedjebacken kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Smedjebacken om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Smedjebacken. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Smedjebacken som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Dalarna.

Bärkehus AB
Gunnarsv. 7
777 34 Smedjebacken


Melrus Fastigheter HB
Utgärdesv. 4
777 91 SMEDJEBACKEN


Smedjebackens Maskin Service AB
Gunnarsv. 6
777 34 Smedjebacken


Vinsbo Fastighets AB
Vinsbov. 2
777 51 SMEDJEBACKEN

Annons:

Fastighetsägare i Smedjebacken

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Smedjebacken. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Smedjebacken från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Smedjebacken som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Smedjebacken.

Fastighetsmäklare i Smedjebacken

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Smedjebacken så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Smedjebacken från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Smedjebacken riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Smedjebacken

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånare: 10759, år 2015

Här finns mer information om staden Smedjebacken.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.