Fastighetsbolag som har fastigheter i Säter

Annons:
I Säter finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Säter. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Säter. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Säter så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Säter så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Säter så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Säter. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Säter har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Dalarna.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Säter

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Säter har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Säter. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Säter du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Säter kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Säter om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Säter. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Säter som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Dalarna.


Dala Mark Fastigheter AB
KungsvSkönviks Konferenscenter
NAppresso AB
Jones v. 60


Bilvårdscenter I Säter AB
Kungsv. 22
783 35 SÄTER


Cepus Fastigheter AB
Kristineg. 2
783 30 Säter


Klippingens Fastigheter AB
Fabriksg. 1
783 30 Säter


Klövern
N. Uppfartsv. 9
783 32 Säter


Nermin Aslan Fastigheter AB
V. Långg. 8 B
783 30 Säter


Stubbersbo Fastighets AB
Bispberg 205
783 90 Säter


Säterbostäder AB
V. Långg. 6
783 30 Säter

Annons:

Fastighetsägare i Säter

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Säter. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Säter från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Säter som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Säter.

Fastighetsmäklare i Säter

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Säter så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Säter från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Säter riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Säter

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånare: 10939, år 2015

Här finns mer information om staden Säter.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.