Fastighetsbolag som har fastigheter i Sälen

Annons:
I Sälen finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sälen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sälen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sälen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sälen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sälen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sälen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sälen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Dalarna.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sälen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sälen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sälen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sälen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sälen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sälen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sälen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sälen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Dalarna.

Aronssons Fastigheter I Sälen AB
Gumobacken 1
780 67 SÄLEN


Fanny Fastigheter AB
Fjällsåsv. 1
780 67 SÄLEN


Fasab Bygg och Fastighetsservice i Sälen AB
Vörderås 155
780 67 SÄLEN


Peab
Skolv. 3
780 67 SÄLEN


Preventa Fastighetsservice AB
Orrlidsv. 3
780 67 SÄLEN


Sälfjällstorget
Sälfjällstorget 5 B
780 67 SÄLEN

Annons:

Fastighetsägare i Sälen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sälen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sälen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sälen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sälen.

Fastighetsmäklare i Sälen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sälen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sälen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sälen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sälen

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånare: 652, år 2010

Här finns mer information om staden Sälen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.