Fastighetsbolag som har fastigheter i Ludvika

Annons:
I Ludvika finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ludvika. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ludvika. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ludvika så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ludvika så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ludvika så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ludvika. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ludvika har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Dalarna.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ludvika

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ludvika har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ludvika. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ludvika du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ludvika kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ludvika om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ludvika. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ludvika som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Dalarna.


Darog Fastigheter AB
Poppelv. 1Torbjörns Bygg och Fastigheter AB
Bergsmansg. 33S Hansson Fastigheter AB
Storg


Farmaci & Fastigheter I Ludvika AB
Överfartsv. 6
771 55 LUDVIKA


Farstukvisten AB
Knipes v. 1
771 50 Ludvika


Gräsbergs Trä & Emballage AB
Faluv. 187
771 92 Ludvika


LudvikaHem
Köpmansg. 2
771 32 Ludvika


LudvikaHem
Carlav. 2
771 30 Ludvika


Pumatolli Fastigheter AB
Frutjärnsv. 15
771 41 Ludvika


Riksmäklaren
Carlav. 6 A
771 30 Ludvika


Svensk fastighetsförmedling
Storg. 19 Engelbrekt
771 30 Ludvika


Trä & Fastigheter i Ludvika
Rasfallsg. 9
771 41 Ludvika

Annons:

Fastighetsägare i Ludvika

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ludvika. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ludvika från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ludvika som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ludvika.

Fastighetsmäklare i Ludvika

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ludvika så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ludvika från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ludvika riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ludvika

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånare: 14498, år 2010

Här finns mer information om staden Ludvika.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.