Fastighetsbolag som har fastigheter i Falun

Annons:
I Falun finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Falun. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Falun. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Falun så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Falun så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Falun så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Falun. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Falun har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Dalarna.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Falun

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Falun har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Falun. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Falun du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Falun kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Falun om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Falun. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Falun som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Dalarna.

Affärsfastigheter i Dalarna AB
Bergsskolegränd 8 A
791 30 Falun


Bryggan Fastighetsekonomi
Kyrkbacksv. 8
791 33 FALUN


Byggnadsföreningen Vi Förenade
Ölandsg. 6
791 60 FALUN


Dalecarlia Fastighets AB
Åsg. 44
791 72 Falun


Gruvstaden AB
Engelbrektsg. 16
791 62 FALUN


Inspecta
Linslagarv. 4
791 61 Falun


Klövern
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun


Kom Fastighetsförvaltning AB
Matsarvsv. 5
791 77 FALUN


Kvick Business
Timmerv. 14
791 62 FALUN


Masmästaren Fastigheter AB
Åsg. 30
791 71 FALUN


PT:s Motor AB
Timmerv. 11
791 62 FALUN


Peab
Västermalmsv. 11
791 77 FALUN


Riksbyggen
Ölandsg. 5
791 60 FALUN


Svensk Fastighetsförmedling
Slagg. 6 A
791 71 FALUN


Svärd Jan Fastighetsförvaltning
Gruvg. 35
791 61 Falun


Sylva Skog AB
Hosjöjungfrustigen 6
791 46 FALUN

Annons:

Fastighetsägare i Falun

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Falun. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Falun från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Falun som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Falun.

Fastighetsmäklare i Falun

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Falun så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Falun från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Falun riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Falun

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånare: 56975, år 2015

Här finns mer information om staden Falun.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.