Fastighetsbolag som har fastigheter i Enviken

Annons:
I Enviken finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Enviken. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Enviken. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Enviken så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Enviken så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Enviken så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Enviken. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Enviken har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Dalarna.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Enviken

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Enviken har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Enviken. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Enviken du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Enviken kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Enviken om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Enviken. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Enviken som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Dalarna.


Backlars Eriksson, Eva
KlockarnäsBingsjö Bys Samfällighetsförening
Bingsjö Dalstugav. 6John Bergkvists Mek. Verkstad Förvaltnings AB
YttertängerTängergården, Byggnadsföreningen
Övertänger 170El - Tjänst I Enviken Förvaltning AB
KyrkvBack And Fashion Agency AB
Övertänger 226Envikenbostäder AB
KyrkvMarnäs Samfällighetsförening
Faluv. 14Marnäsbergets Vägsamfällighet
Marnäs 212Klockarnäs-Yttertängers Samfällighetsförening
KlockarnäsSvabensverks Bygdegårdsförening
Svabensverk 623Br Fogd AB
Kyrkv


Almåns Samfällighetsförening
Berget 1125
790 26 Enviken


Dalstuga Samfällighetsförening
Dalstuga Sågv. 12
790 26 Enviken


Lissvedens Samfällighetsförening
Övertänger
790 26 Enviken


Marnäs Vattensamfällighetsförening
Marnäs 24
790 26 Enviken


Meabona AB
Yttertänger 294
790 26 Enviken


Rönndalens Fastighets AB
Tornv. 5
790 26 Enviken


Toftsvedens Samfällighetsförening
Pl 1425
790 26 Enviken


Uthuset Vedbacken I Dådran Samfällighetsförening
Dådran 26 A
790 26 Enviken


Vallbyns Fritidsområdes Samfällighetsförening
Vallbyn 62
790 26 Enviken

Annons:

Fastighetsägare i Enviken

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Enviken. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Enviken från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Enviken som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Enviken.

Fastighetsmäklare i Enviken

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Enviken så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Enviken från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Enviken riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Enviken

Enviken är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Envikens socken. Orten ligger vid riksväg 50 i kommunens norra del. I Enviken ligger Envikens kyrka och i den intilliggande Enviksbyn Envikens gamla kyrka.

Yta: 124,59 hektar
Invånare: 609, år 2010

Här finns mer information om staden Enviken.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.