Fastighetsbolag som har fastigheter i Dala-Husby

Annons:
I Dala-Husby finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Dala-Husby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Dala-Husby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Dala-Husby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Dala-Husby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Dala-Husby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Dala-Husby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Dala-Husby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Dalarna.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Dala-Husby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Dala-Husby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Dala-Husby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Dala-Husby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Dala-Husby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Dala-Husby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Dala-Husby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Dala-Husby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Dalarna.


Husby Jordägares Samfällighetsförening
NäsbynÖvernora Samfällighetsförening
NäsbynSmedby Affärsfastighets AB
Bengtsbo 153Kenfred AB
Brovall 210Svinö Samfällighetsförening
SvinöPaleom AB
Smedbyv. 70Djusabergets Samfällighetsförening
Bengtsbo


Djusa Åkerö Bengtsbo Vägsamfällighet
Djusa 213
776 96 DALA-HUSBY


Husbykapellet
Smedbyv. 35
776 97 Dala


Smedby Vägsamfällighetsförening
Dikesv. 37
776 97 Dala


Smedbyvägen 56 AB
Smedbyv. 56
776 97 Dala

Annons:

Fastighetsägare i Dala-Husby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Dala-Husby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Dala-Husby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Dala-Husby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Dala-Husby.

Fastighetsmäklare i Dala-Husby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Dala-Husby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Dala-Husby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Dala-Husby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Dala-Husby

Husby (även Dala-Husby) är en tätort i Hedemora kommun och kyrkbyn i Husby socken som är en av Dalarnas äldsta bondebygder. Tätorten Husby omfattar bland annat Övernora, Salmakarbo, Ytternora, Smedby, Koberga, Djusa, Berga, Källsbyn och Lundbo. Smedby är ortskärnan och det är där kyrkan ligger.

Yta: 70,36 hektar
Invånare: 256, år 2010

Här finns mer information om staden Dala-Husby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.