Fastighetsbolag som har fastigheter i Borlänge

Annons:
I Borlänge finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Borlänge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Borlänge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Borlänge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Borlänge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Borlänge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Borlänge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Borlänge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Dalarna.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Borlänge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Borlänge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Borlänge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Borlänge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Borlänge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Borlänge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Borlänge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Borlänge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Dalarna.

AB Stora Tunabyggen
Utanforsgränd 2
784 44 BORLÄNGE


Borlänge-Säter Fastighetsbyrå
Bragegallerian 5
784 33 BORLÄNGE


Bullermyren
Allfarv. 63
784 42 BORLÄNGE


Carl Birgers Fastighets AB
Målareg. 5
784 33 BORLÄNGE


Dalecarlia Fastighets AB
Borganäsv. 18
784 33 BORLÄNGE


Fastighets AB Hushagen
Byg. 2
784 34 Borlänge


Fastighetsmästaren
Pelles Krok 3
784 37 BORLÄNGE


Fastighetsutveckling i Dalarna AB
Kupolen 57
781 70 BORLÄNGE


HSB Dalarna
Sveag. 5
784 33 BORLÄNGE


Jakobsgårdarna
Jaxtorget 9
784 53 BORLÄNGE


Kom Fastighetsförvaltning AB
Sågverksg. 1
784 74 Borlänge


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Häradsv. 18
784 34 Borlänge


Masmästaren Fastigheter
Stationsg. 16
784 33 BORLÄNGE


Mäklarhuset Carl Birgers Fastighets AB
Målareg. 5
784 33 BORLÄNGE


Ornäs Bygg & Fastighetsservice AB
Dalsjö 64
784 78 Borlänge


Peab
Maskinistg. 8
781 70 BORLÄNGE


Riksbyggen
Stenhålsg. 10
784 44 BORLÄNGE


Tjärna Centrum
Jan Ers g. 1
784 51 BORLÄNGE

Annons:

Fastighetsägare i Borlänge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Borlänge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Borlänge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Borlänge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Borlänge.

Fastighetsmäklare i Borlänge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Borlänge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Borlänge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Borlänge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Borlänge

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånare: 50972, år 2015

Här finns mer information om staden Borlänge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.