Fastighetsbolag som har fastigheter i Bjursås

Annons:
I Bjursås finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bjursås. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bjursås. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bjursås så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bjursås så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bjursås så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bjursås. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bjursås har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Dalarna.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bjursås

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bjursås har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bjursås. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bjursås du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bjursås kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bjursås om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bjursås. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bjursås som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Dalarna.


Nedre Larssvedens Fastighetsförvaltning HB
Storv. 21Frosttjärns Vägsamfällighet
RomgårdenDalavägen Fastighets AB
NedreDubblarbo-Kölns Vägsamfällighet
Fjällgrycksbo 71Baxmo Fastighets AB
NedreAndersbo-Kingelbo Samfällighetsförening
Andersbo 54Getinglindornas Vägsamfällighet
RomgårdenHus Vi 3 AB
KlockarnsSko-Driven
Skov. 22Svärdsjöliften Holding AB
RömgårdenNorra Ljugarens Samfällighetsförening
RomgårdenFelgården Fastighetsservice HB
Hagen 22


Bjursås Samfällighetsförening
Hammarv. 5
790 21 Bjursås


Bjursås Service & Entreprenad AB
Trollstigen 2
790 21 Bjursås


Bröderna Rapp Fastigheter AB
Bodarna 89
790 21 Bjursås


Bunäsets Samfällighetsförening
Borisa 2
790 21 Bjursås


Fastigheter I Bjurs AB
Bäverv. 6
790 21 Bjursås


Ljugaren - Långsjöns Samfällighetsförening
Romgården
790 21 Bjursås


Sörskogs Höst & Vintercamp
Bodarna 37
790 21 Bjursås


Västanberg-Stängselns Vägsamfällighet
Västanberg 37
790 21 Bjursås


Västra Sågsbo Samfällighetsförening
Dalkarlsbo 6
790 21 Bjursås

Annons:

Fastighetsägare i Bjursås

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bjursås. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bjursås från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bjursås som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bjursås.

Fastighetsmäklare i Bjursås

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bjursås så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bjursås från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bjursås riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bjursås

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånare: 1839, år 2010

Här finns mer information om staden Bjursås.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.