Fastighetsbolag som har fastigheter i Avesta

Annons:
I Avesta finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Avesta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Avesta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Avesta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Avesta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Avesta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Avesta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Avesta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Dalarna.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Avesta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Avesta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Avesta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Avesta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Avesta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Avesta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Avesta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Avesta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Dalarna.


Pme Fastigheter AB
åsbovAvesta Fastigheter ABAvesta Industristad AB
0226 - 856 51B E Motorconsulting AB
Källviken 31
774 94 AVESTA


Borgstedt Fastigheter AB
Murarstigen 12
774 61 AVESTA


Gamla Byn AB
0226 - 64 57 00Gröntjärna Entreprenad och Fastighetsservice AB
Grabbog. 10
774 35 Avesta


Riksbyggen
Koppardalsv. 38
774 41 AVESTA

Annons:

Fastighetsägare i Avesta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Avesta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Avesta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Avesta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Avesta.

Fastighetsmäklare i Avesta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Avesta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Avesta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Avesta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Avesta

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånare: 22 330, år 2015

Här finns mer information om staden Avesta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.