Fastighetsbolag som har fastigheter i Äppelbo

Annons:
I Äppelbo finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Äppelbo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Äppelbo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Äppelbo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Äppelbo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Äppelbo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Äppelbo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Äppelbo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Dalarna.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Äppelbo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Äppelbo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Äppelbo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Äppelbo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Äppelbo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Äppelbo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Äppelbo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Äppelbo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Dalarna.


Likofalls Samfällighetsförening
KvarnuddenRisbergsvägens Vägsamfällighet
BusjönHunflens Vägsamfällighet, Enskilda Vägen W 528 U
Hunflen 18Opsahedens Bysamfällighetsförening
OpsahedenGärdins Bygg Å Fastighet
Rågsveden 25 BNordibyns Vägsamfällighet W 419 U
Lämåsen 1RISÅSENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Risheden 41P Nilsson Bygg
RishedenHedx AB
RågsvedenHundfléns Samfällighetsförening
Ö. Born 108Rödtjärnbergets SamfällighetsföreningNybofjälls Vägsamfällighet
Näset 36
780 54 ÄPPELBO


Äppelbo Jordägande Socknemän
Risforsen
ÄPPELBO

Annons:

Fastighetsägare i Äppelbo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Äppelbo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Äppelbo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Äppelbo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Äppelbo.

Fastighetsmäklare i Äppelbo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Äppelbo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Äppelbo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Äppelbo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Äppelbo

Äppelbo är en tätort i Vansbro kommun och kyrkbyn i Äppelbo socken, belägen omkring 15 kilometer väster om Vansbro. Orten ligger vid E16, riksväg 66. Äppelbo ligger på norra sidan av Västerdalälven och vid dess tillflöde, ån Noret.

Yta: 103,22 hektar
Invånare: 258, år 2010

Här finns mer information om staden Äppelbo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.