Fastighetsbolag som har fastigheter i Sölvesborg

Annons:
I Sölvesborg finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sölvesborg. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sölvesborg. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sölvesborg så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sölvesborg så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sölvesborg så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sölvesborg. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sölvesborg har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Blekinge.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sölvesborg

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sölvesborg har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sölvesborg. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sölvesborg du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sölvesborg kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sölvesborg om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sölvesborg. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sölvesborg som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Blekinge.

BROSAB
Idrottsv. 30
294 34 Sölvesborg


Bygg & Fastighetsservice I Sölvesborg AB
Valnötsv. 4
294 72 Sölvesborg


Cn Fastigheter i Sölvesborg AB
S:t Andreasg. 1
294 31 SÖLVESBORG


Farmartjänst Västblekinge
Rågv. 7
294 76 Sölvesborg


Glc Fastigheter AB
Ryedals Byv. 1
294 93 SÖLVESBORG


I & B Fastigheter I Sölvesborg AB
Ö. Storg. 52
294 31 SÖLVESBORG


K-Service Joakim & Ingvar Bolin AB
Besmansv. 2
294 39 SÖLVESBORG


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Köpmansg. 6 C
294 33 SÖLVESBORG


MMG Marine
Södra hamnen
294 95 SÖLVESBORG


Segre, Jan-Erik
Stortorget 9
294 31 SÖLVESBORG


Svensk Fastighetsförmedling
Stortorget 6
294 31 SÖLVESBORG

Annons:

Fastighetsägare i Sölvesborg

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sölvesborg. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sölvesborg från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sölvesborg som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sölvesborg.

Fastighetsmäklare i Sölvesborg

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sölvesborg så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sölvesborg från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sölvesborg riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sölvesborg

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Yta: 609,84 hektar
Invånare: 8 401, år 2010

Här finns mer information om staden Sölvesborg.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.