Fastighetsbolag som har fastigheter i Olofström

Annons:
I Olofström finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Olofström. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Olofström. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Olofström så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Olofström så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Olofström så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Olofström. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Olofström har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Blekinge.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Olofström

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Olofström har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Olofström. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Olofström du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Olofström kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Olofström om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Olofström. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Olofström som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Blekinge.


Örneborgs Fastigheter AB
P2 G Fastigheter AB
BrostugevSejo Fastigheter AB
Box


BO-Service
Biskopsmålav. 150
293 91 OLOFSTRÖM


Byggteknik Syd Ingenjörsbyrå AB
Toffelv. 10
293 33 OLOFSTRÖM


Centrumadvokaterna Syd AB
Ö. Storg. 27
293 34 Olofström


Evas Fastigheter AB
Ö. Storg. 27
293 34 Olofström


Fma Fastigheter AB
Odonbärsv. 7
293 41 Olofström


Scp Fastigheter AB
Ö. Storg. 34
293 34 Olofström

Annons:

Fastighetsägare i Olofström

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Olofström. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Olofström från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Olofström som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Olofström.

Fastighetsmäklare i Olofström

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Olofström så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Olofström från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Olofström riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Olofström

Olofström (förr Holje by) är en tätort i nordvästra Blekinge och centralort i Olofströms kommun, Blekinge län. Olofström har vuxit upp kring Petrefors bruk, ett järnbruk som anlades 1735.

Yta: 704,42 hektar
Invånare: 7327, år 2010

Här finns mer information om staden Olofström.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.