Fastighetsbolag som har fastigheter i Karlskrona

Annons:
I Karlskrona finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Karlskrona. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Karlskrona. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Karlskrona så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Karlskrona så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Karlskrona så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Karlskrona. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Karlskrona har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Blekinge.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Karlskrona

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Karlskrona har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Karlskrona. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Karlskrona du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Karlskrona kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Karlskrona om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Karlskrona. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Karlskrona som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Blekinge.

CA Fastigheter AB
Ronnebyg. 49
371 34 Karlskrona


Fastighetsbolaget Lindparken Kommanditbolag
Lumav.
371 50 Karlskrona


Fastighetsbyrån
Borgmästareg. 13
371 35 KARLSKRONA


Forell Fastigheter
0455 - 36 07 70Hans Åkesson Fastigheter
Kungsbrog. 5
371 31 KARLSKRONA


HusmanHagberg
Hantverkareg. 13
371 35 KARLSKRONA


Klövern
Gullberna Park Flaggskär
Karlskrona


Kruthusen Företagsfastigheter AB
Ronnebyg. 2
371 32 Karlskrona


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Stortorget 10
371 34 Karlskrona


PBA Karlskrona Malmö AB
0455 - 33 71 25Peab
Blåportsg. 7 -A
371 42 KARLSKRONA


Riksbyggen
Österleden 3
371 34 Karlskrona


Statens fastighetsverk - SFV
Vallg. 2
371 30 Karlskrona


TROSSÖ - WÄMÖ - PRIBO- JAFAST Fastigheter AB
Landbrog. 11
371 34 Karlskrona


Vibo-Hus Fastigheter AB
Alebrunnsv. 28
371 42 KARLSKRONA

Annons:

Fastighetsägare i Karlskrona

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Karlskrona. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Karlskrona från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Karlskrona som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Karlskrona.

Fastighetsmäklare i Karlskrona

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Karlskrona så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Karlskrona från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Karlskrona riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Karlskrona

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånare: 35212, år 2010

Här finns mer information om staden Karlskrona.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.