Fastighetsbolag som har fastigheter i Karlshamn

Annons:
I Karlshamn finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Karlshamn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Karlshamn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Karlshamn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Karlshamn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Karlshamn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Karlshamn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Karlshamn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Blekinge.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Karlshamn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Karlshamn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Karlshamn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Karlshamn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Karlshamn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Karlshamn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Karlshamn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Karlshamn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Blekinge.

CarlshamnsMäklarna
Hamng. 6
374 35 KARLSHAMN


Castellet Bruk i Blekinge AB
V. Kajen 8
374 31 KARLSHAMN


Fastighetsbyrån
Drottningg. 55
374 36 Karlshamn


Hermanssonbolagen AB
Ronnebyg. 13
374 35 KARLSHAMN


Idbergs Mäklarbyrå AB
Ågatan 28
374 38 Karlshamn


J N von Bergen & Son AB
Ronnebyg. 1
374 35 KARLSHAMN


Karlshamnsbostäder AB
Rådhusg. 28
374 36 Karlshamn


Karlshamnsfastigheter AB
0454 - 30 77 71Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kyrkog. 21
374 36 Karlshamn


Peab
Tubba Torg 5
374 32 Karlshamn


Riksbyggen
Prästslättsv. 6
374 40 KARLSHAMN


Strandbergs Fastigheter AB
Stadsportsg. 12
374 38 Karlshamn


Svensk Fastighetsförmedling
S. Fogdelyckeg. 28
374 36 Karlshamn

Annons:

Fastighetsägare i Karlshamn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Karlshamn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Karlshamn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Karlshamn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Karlshamn.

Fastighetsmäklare i Karlshamn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Karlshamn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Karlshamn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Karlshamn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Karlshamn

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånare: 19075, år 2010

Här finns mer information om staden Karlshamn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.