Fastighetsbolag som har fastigheter i Kallinge

Annons:
I Kallinge finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kallinge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kallinge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kallinge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kallinge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kallinge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kallinge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kallinge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Blekinge.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kallinge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kallinge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kallinge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kallinge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kallinge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kallinge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kallinge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kallinge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Blekinge.


Ronneby Industri Holding AB
FabriksvK1 Bygg AB
Blåklintsv. 6Mistelvägens Samfällighetsförening
Mistelv. 21Vasallen Karlskrona Exploatering AB
FabriksvSpet AB
Flottiljv. 10


BRA Bygg & Fasad Blekinge AB
Västerv. 5
372 52 Kallinge


Boe Svets & Rep
Ronnebyv. 42
372 53 KALLINGE


Bra Bygg & Fasad Blekinge AB
Västerv. 5
372 52 Kallinge


Bredåkra Samfällighetsförening
Hemmansv. 18 F
372 51 KALLINGE


Häggatorp Förvaltnings AB
Bredåkrav. 2
372 50 Kallinge


Riksmäklaren
Bokönv. 18
372 92 Kallinge

Annons:

Fastighetsägare i Kallinge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kallinge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kallinge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kallinge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kallinge.

Fastighetsmäklare i Kallinge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kallinge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kallinge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kallinge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kallinge

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånare: 4 561, år 2010

Här finns mer information om staden Kallinge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.