Fastighetsbolag som har fastigheter i Jämshög

Annons:
I Jämshög finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Jämshög. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Jämshög. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Jämshög så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Jämshög så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Jämshög så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Jämshög. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Jämshög har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Blekinge.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Jämshög

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Jämshög har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Jämshög. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Jämshög du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Jämshög kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Jämshög om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Jämshög. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Jämshög som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Blekinge.


Jkp 20 Fastighets AB
Marietorpsv. 16


Fam. Winberg AB
Sunnanv. 35
293 72 Jämshög


Holje Åkeri AB
Rosenhillsv. 9
293 73 JÄMSHÖG


Hyr & Släpservice i Olofström
Byg. 27 A
293 73 JÄMSHÖG


Thomassons Bygg & Fastigheter
Boafallsv. 143 -9
293 72 Jämshög

Annons:

Fastighetsägare i Jämshög

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Jämshög. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Jämshög från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Jämshög som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Jämshög.

Fastighetsmäklare i Jämshög

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Jämshög så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Jämshög från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Jämshög riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Jämshög

Jämshög är en tätort i Olofströms kommun och kyrkby i Jämshögs socken i Blekinge län. Jämshög ligger vid Holjebanan och Sölvesborg-Olofström-Älmhults Järnväg.

Yta: 162,34 hektar
Invånare: 1494, år 2010

Här finns mer information om staden Jämshög.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.