Fastighetsbolag som har fastigheter i Asarum

Annons:
I Asarum finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Asarum. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Asarum. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Asarum så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Asarum så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Asarum så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Asarum. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Asarum har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Blekinge.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Asarum

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Asarum har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Asarum. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Asarum du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Asarum kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Asarum om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Asarum. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Asarum som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Blekinge.


Bodehus Industri AB
Giselsbergsv. 246 -8Persson, Jan Christer M.Fl.
Hultmark Sweden, AB
DunhammarvSkåneb 1, KB
0454 - 32 96 65Karlshamnsbostäder AB
Skolv. 6P. Fredholm Fastighetsförvaltning AB
Odalvägen


Brandmannen 3 AB
Getabrov. 81
374 92 Asarum


G Trading Nutrition
Lökv. 8
374 50 Asarum


Gunnar Bylunds Bil I Blekinge AB
Jannebergsvägen Röselid 352
374 50 Asarum


Gunnar Johnssons Åkeri AB
Trollsländev. 2
374 51 ASARUM


Jerks AB
Dunhammarv. 36
374 51 ASARUM


Karlshamnsbostäder AB
Froarpsv. 6
374 53 ASARUM


Maloka AB
Trollsländev. 12
374 51 ASARUM


Olofsson & Ödman Invest AB
Giselsbergsv. 246 -8
374 50 Asarum


Olofssons i Syd AB
Giselsbergsv.
374 50 Asarum


Sydfasad AB
Elsebrånev. 106 -51
374 91 ASARUM


Sydfasad AB
Elsebrånev.
374 91 ASARUM

Annons:

Fastighetsägare i Asarum

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Asarum. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Asarum från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Asarum som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Asarum.

Fastighetsmäklare i Asarum

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Asarum så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Asarum från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Asarum riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Asarum

Asarum är en del av tätorten Karlshamn i Karlshamns kommun och kyrkby i Asarums socken i Blekinge län. Fram till 1970 var orten en egen tätort for att då växa samman med Karlshamn. I Asarum bodde det 7 773 personer (2007).

Yta:
Invånare: 7773, år 2007

Här finns mer information om staden Asarum.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.